Barselsgaver til Mor – Få 5 Fantastiske Ideer

Skal den nybagte mor have en barselsgave, men ved du ikke, hvad du skal vælge? At få en baby er noget af det største i livet, og barselsgaven skal jo gerne afspejle dette, samtidig med at den selvfølgelig også skal være brugbar. Læs med her, hvor du finder fem fantastiske idéer til gode barselsgaveidéer til mor


Uanset om du skal give barselsgaven til babyshower, eller måske først efter fødslen, så bør det overvejes, hvad forældrene mon mangler og kunne tænke sig – en gave til mor, kan også fungerer som en gave til far. Mange forældre har inden babys ankomst købt sig fattige i babyudstyr og barnevogn. Så tjek lige, inden du køber, om forældrene allerede har tre stofbleer, inden du køber en ny.

Budget

Budgettet til barselsgaven kommer nok mest af alt an på, hvilken relation du har til den nyligt udvidede familie. Er det din veninde eller ven, der har fået barn, så er et budget på 150 – 200 kroner oftest rigeligt. Er du derimod tæt familie, så kan du godt tillade dig at købe en dyrere barselsgave til 500 – 1.000 kroner.

Vigtigst er dog, at gaven er noget, du har udvalgt til netop dem. En gave valgt med hjertet falder næsten altid i god jord. Hvad enten det er en gave til gravid eller gave til mor, vil man som den rette relation, gerne finde den perfekte gave til den nybagte mor. 

Det mest normale er nok at vælge en barselsgave, som er mest til baby. Det vil sige gaver som babytøj, legetøj eller lignende ting. Men faktisk kan du også forære den nybagte mor en rigtig fin ting som barselsgave. Det kan være enten en gave til mor, far eller til begge forældre. I denne guide finder du barselsgave ideer og populære barselsgaver til både baby og forældrene.

Ammepude eller ammetøj

En god barselsgave til mor, er noget som hun måske ikke selv har tid eller overskud til at købe som nybagt mor. En af disse ting kunne være en ammepude eller ammetøj. En ammepude er uundværlig da den støtter babyen ved amning og derved skåner moderens ryg og nakke. De fleste mødre bruger meget tid på amning i de første uger af barnets liv, så derfor er det vigtigt at sidde godt. Der findes ammepuder i alverdens farver, mønstre og kvaliteter.

Hvis hun ammer, kan du vælge at købe ammetøj, men hverdagstøjet skiftes også ud i takt med at man er gravid eller lige har været gravid. De fleste nybagte mødre er rigtig glade for at klæde sig i løst tøj i den første tid sin nybagt mor, indtil de får deres optimale figur helt tilbage.  Dejligt fodbold eller en hæklet sprutte.

Måske har du hørt om de populære hæklede sprutter, som deles ud til for tidligt fødte babyer på hospitalerne? Spruttens lange, krøllede ben minder den lille baby om navlestrengen. Når den griber fat i benene, bringer det derfor en følelse af tryghed hos barnet. Så hvis du kan hækle, vil sådan en gave falde i god jord. Det samme gør sig gældende for et dejligt fodbad til en nybagt og træt mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *